BALMAIN HAIR COUTURE “STYLINGSPRODUCTEN”

 

Graag willen wij u kennis laten maken met alle geweldige producten van de stylingslijn “BALMAIN PARIS HAIR COUTURE”.

TEXTURIZING SALT SPRAY Balmain Texturizing Salt Spray voegt definitie, textuur en body toe en behoudt de natuurlijke vochtbalans van het haar. Een frisse zomerse look is gemakkelijk te creëren met dit product. De Texturizing Salt Spray is het ideale product om altijd up-tot date te blijven met de nieuwste haartrends.

De ingrediënten Zijde Proteïne en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarwortels. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf.

De Styling Line heeft een heerlijke kenmerkende geur, een fascinerende mix van noten die je meeneemt naar de perfecte zomerdag. Ieder keer dat je de producten gebruikt verrijken ze je haar met de verzorgende ingrediënten en de mysterieuze, vrouwelijke, sexy geur.

Gebruik: voor extra volume, spray een kleine hoeveelheid op de wortels van nat haar of spray op droog haar.

Prijs: €28,00 200ml

PRE STYLING CREAM

 Balmain Pre Styling Cream. Prep je haar met de Pre Styling Cream. Het geeft een perfecte fixatie tijdens het stylen, krullen of föhnen. Gebruik het om uw krullen van gisteren een oppepper te geven. De formule vermindert pluizig haar, geeft volume en glans aan het haar en zorgt voor een perfecte flexibele fixatie. De ingrediënten Zijde Proteïne en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarwortels. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf. De Styling Line heeft een heerlijke kenmerkende geur, een fascinerende mix van noten die u meeneemt naar de perfecte zomerdag. Ieder keer dat u de producten gebruikt verrijken ze uw haar met de verzorgende ingrediënten.

Gebruik: breng een kleine hoeveelheid aan op vochtig of droog haar aan vanaf het midden tot aan de punten van het haar.

Prijs: €27,00 / 150 ml.

 

CURL CREAM

 Balmain Curl Cream is een crème met een lichtgewicht formule en activeert en definieert krullen, voor een zachte, veerkrachtige en stijlvolle look. De kenmerkende Balmain argan elixir en zijde proteïnen beschermen het haar tegen de hitte van een stijltang en schadelijke Uv-stralen. Met de nieuwe Balmain Curl Cream Onthult u de charme van elke krul. De Curl Cream heeft de kenmerkende Balmain Hair Couture-geur.

Gebruik: op handdoek droog haar aanbrengen en het haar voorzichtig kneden om krullen te definiëren. Vervolgens het haar aan de lucht laten drogen of een diffuser gebruiken voor nog meer volume.

Prijs: € 27,00 / 150 ml.

 

STYLING POWDER

 Balmain Styling Powder is een haarpoeder dat textuur en volume geeft voor de basis van een langdurige kapsel met een flexibele hold. De lichtgewicht formule geeft elke lok textuur en maximale volume vanaf de aanzet. Geweldig om te gebruiken voor textuur vlechten en updo’s of voor natuurlijke volumineuze looks met een matte en onzichtbare finish.

Gebruik: verdeel in droog haar en gebruik de vingertoppen om het product bij de aanzet in te laten werken voor volume en textuur. Om meer body en definitie te creëren ook vanaf de mid-lengtes tot uiteinden poeder met een borstel toevoegen. Slechts een kleine hoeveelheid is nodig om merkbare resultaat te bereiken.

Prijs: €29,00 / 11 gr.

 

TEXTURIZING VOLUME SPRAY

Balmain Texturizing Volume Spray is een veelzijdige spray die het haar vanaf de haaraanzet een lift geeft voor extra volume. Het product zorgt voor langdurig volume en textuur in het haar binnen no-time. Revitaliseert het haar direct. Geschikt voor dagelijks gebruik.

De ingrediënten Zijde Proteïne en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarwortels. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf. De Care Line heeft een heerlijke kenmerkende geur, een fascinerende mix van noten die je meeneemt naar de perfecte zomerdag. Ieder keer dat je de producten gebruikt verrijken ze je haar met de verzorgende ingrediënten.

Gebruik: voor gebruik goed schudden. Spray het van 15 tot 20 cm afstand op de aanzet, op droog of handdoek droog haar.

Prijs: € 30,00 / 200 ml.

SESSION SPRAY STRONG 

Balmain Session Spray Strong is een lang  houdende styling spray voor het in vorm houden, fixeren en finishen van je haarstijl. Balmain Hair Couture heeft een hairspray ontwikkeld die er voor zorgt dat het haar lang in vorm blijft en waarmee oneindig veel looks gecreëerd kunnen worden. De spray is vochtbestendig en zorgt voor volume en glans. De Session Spray Strong bevat UV-bescherming. De ingrediënten Zijde Proteïne en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarwortels. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf. De Styling Line heeft een heerlijke kenmerkende geur, een fascinerende mix van noten die je meeneemt naar de perfecte zomerdag. Ieder keer dat je de producten gebruikt verrijken ze je haar met de verzorgende ingrediënten.

Gebruik: spray op het vanaf een afstand van ongeveer 15 tot 20 cm van het haar.

Prijs: €27,50 / 300 ml.

 

SESSION SPRAY MEDIUM

Balmain Session Spray Medium is ideaal voor het creëren van een flexibele haarstijl. De Session Spray Medium is een finishing haarspray die de veerkracht en beweegbaarheid van het haar langdurig behoudt. De spray is vochtbestendig, zorgt voor volume en glans. De Session Spray bevat UV-bescherming. De ingrediënten Zijde Proteïne en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarwortels. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf. De Styling Line heeft een heerlijke kenmerkende geur, een fascinerende mix van noten die je meeneemt naar de perfecte zomerdag. Ieder keer dat je de producten gebruikt verrijken ze je haar met de verzorgende ingrediënten.

Gebruik: spray het in het haar op een afstand van ongeveer 15 tot 20 cm.

Prijs: €27,00 / 300 ml.

 

VOLUME MOUSSE STRONG 

 Balmain Volume Mousse Strong zorgt voor volume, voedt het haar en herstelt beschadigd en statisch haar. De ingrediënten Zijde Proteïne en Argan Olie stimuleren de vochtbalans en zorgen voor een optimaal vochtbehoud in de haarwortels. Ze beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen invloeden van buitenaf. De Styling Line heeft een heerlijke kenmerkende geur, een fascinerende mix van noten die je meeneemt naar de perfecte zomerdag. Ieder keer dat je de producten gebruikt verrijken ze je haar met de verzorgende ingrediënten.

Gebruik: spuit een kleine hoeveelheid van de mousse in je handpalm en verdeel het over handdoek droog haar.

Prijs: €27,50 / 300 ml.

 

STYLING GEL STRONG

Balmain Styling Gel Strong is het perfecte product om een sleek back look mee te creëren die geïnspireerd is op de laatste catwalk trends. Het is de perfecte formule voor een krachtige catwalk geïnspireerde look. Een lichtgewicht, veelzijdige Styling Gel met een sterke en langdurige hold. Gemakkelijk uit wasbaar door de formule op waterbasis. Deze Styling Gel Strong, verrijkt met de kenmerkende Balmain geur, is een musthave voor zowel fashionable mannen als vrouwen.

De ingrediënten zijdeproteïne en Argan olie, zorgen voor een optimale vochtregulatie in de haarcellen. Ze herstellen droog en beschadigd haar en beschermen het tegen invloeden van buitenaf.

Gebruik: wrijf de gel tussen de handen en breng aan op nat of vochtig haar. Modelleer naar wens.

Prijs: € 26,00 / 100 ml.

MATT PASTE

Balmain Matt Paste is het ultieme styling product om elke haarstijl mee te creëren. De Matt Paste heeft een zachte textuur en hermodelleerbare hold waardoor het haar de hele dag door opnieuw gestijld kan worden. Geeft textuur en definitie met een matte finish en is makkelijk uit wasbaar door de formule op waterbasis. Deze Matt Paste, verrijkt met kenmerkende Balmain geur, is een musthave voor zowel mannen als vrouwen!

De ingrediënten zijdeproteïne en Argan olie, zorgen voor een optimale vochtregulatie in de haarwortels. Ze herstellen droog en beschadigd haar en beschermen het tegen invloeden van buitenaf.

Gebruik: wrijf tussen de handen en breng aan op droog of vochtig haar. Modelleer naar wens.

Prijs: €29,00 / 100 ml

 

MATT CLAY STRONG

Balmain Matt Clay Strong is het product om een ultieme matte look met oneindig veel textuur mee te creëren. De harde klei wordt zacht en verwerkbaar in de handen en maakt pluizig haar glad om zo een langdurige hold met een droge finish te creëren. Deze Matt Clay Strong, verrijkt met kenmerkende Balmain geur, is een musthave voor zowel mannen als vrouwen.

De ingrediënten zijdeproteïne en Argan olie, zorgen voor een optimale vochtregulatie in de haarcellen. Ze herstellen droog en beschadigd haar en beschermen het tegen invloeden van buitenaf.

Gebruik: wrijf tussen de handen en breng aan op droog of vochtig haar. Modelleer naar wens.

Prijs: € 29,00 / 100 ml.

 

SHINE WAX

Balmain Shine Wax is een hermodelleerbare wax die definitie, glans en een flexibele hold geeft die de hele dag door houdt. Gemakkelijk uit wasbaar dankzij de formule op waterbasis. Deze Shine Wax, verrijkt met kenmerkende Balmain geur, is een musthave voor zowel mannen als vrouwen.

De ingrediënten zijdeproteïne en Argan olie, zorgen voor een optimale vochtregulatie in de haarwortels. Ze herstellen droog en beschadigd haar en beschermen het tegen invloeden van buitenaf.

Gebruik: wrijf tussen de handen en breng aan op droog of vochtig haar. Modelleer naar wens.

Prijs €29,00 / 100 ml.

 

THERMAL PROTECTION SPRAY

Balmain Thermal Protection Spray heeft een ultra fijne spray en creëert een onzichtbaar hittebestendig schild dat het haar beschermt tegen de hitte van een föhn, stijltang of krultang. De leave-in formule van dit hitte beschermings product sluit de haarschubben, zorgt ervoor dat de vochtbalans van het haar op peil blijft, voorkomt pluizen en is vochtbestendig.

Gebruik: spray vanaf ca. 20 cm afstand op droog of lichtvochtig haar en verdeel gelijkmatig met een grove kam. Gebruik bij voorkeur stylingtools met een keramische of titanium coating.

Specificaties:

– Hittebescherming tot 220ºC

– Niet verzwarende formule                                     

– Ultrafijne spray

– Geschikt voor alle haartypen

Prijs: €25,00 / 200 ml.

 

SUN PROTECTION SPRAY

 Balmain Paris Sun Protection Spray voedt uw haar en conditioneert haar dat is blootgesteld aan de zon, zee- of chloorwater. Deze spray bevat UVA- en UVB-filters en voorkomt tevens kleurvervaging en keratineschade.

Gebruik: spray op lichtvochtig of droog haar zonder het uit te spoelen, gebruik de spray als een zonnebrand voor uw haar en herhaal meerdere malen per dag indien nodig

– Voorkomt kleurvervaging en keratineschade

– UVA- en UVB-filters

– Voedt, conditioneert en beschermt

– Voor alle haartypen

Prijs: €29,00 / 200 ml.

 

SAMENGEVAT :

BALMAIN PARIS HAIR COUTURE HEEFT EIGENLIJK ALLES WEL WAT JE MAAR ZOEKT… 

 

 

 

 

  • Home
  • Prijslijst
  • Curls Full Treatment bij de “Krullenkapper van het Noorden”.
  • Voor en na foto’s
  • Nieuws
  • Contact
  • BALMAIN HAIR COUTURE “VERZORGINGSLIJN”
  • BALMAIN HAIR COUTURE “STYLINGSPRODUCTEN”
  • BALMAIN HAIR COUTURE “BRUSH COLLECTION”