Team Hairforce

“Wij kijken verder dan enkel een mooie coupe… Wij kijken naar jou!

Team Hairforce: In een inspirerende omgeving delen zij hun kennis, geven jou een persoonlijk advies én de coupe waar jij jouw eigen stijl mee versterkt.

Renee de Best

Eigenaresse van Hairforce Specialiteiten: Renee is al 28 jaar  actief in het kappersvak. Hierin heeft ze een voorliefde voor knippen...mooi geknipte coupes, scherpe lijnen of volledig vloeiend en alle kanten op te dragen. Krullenspecialist: Met een enorme passie voor natuurlijke krullen, knippen en alle tips and tricks geven die daarbij horen. De Hairforce Full Curl Treatment is dan ook ontstaan door Renee zelf. Dames en heren knippen...maar zeker die (zeer) korte, maar tóch vrouwelijke coupes en allerhande bobline’s. Uitspraak: “Je bent gestopt met goed te zijn, als je gestopt bent met beter te willen worden!”

Denise Doddema

Specialiteiten: COLORMASTER
Allerhande highlights, babylights, foilayalage of balayages om eventueel daarna het nóg mooier te tonen. Denise houdt van " kwaliteit én snelheid en kan daarom ook in een handomdraai een perfecte fullhead highlights inzetten. Extra's: Houdbare krulborstel slagen creëren.

Uitspraak:
“Het leven is te kort voor saai haar”.

Amy Dolman

Specialiteiten: COLORMASTER !

Sinds kort versterkt Amy Dolman ons team. Nou....versterken dat doet ze, Amy is niet alleen allround haarstylist, maar ook Color Master. Dat wil zeggen dat zij alle kleurspecialisatie's beheerst. Highlights, Money Pieces, Foilayages, Balayages, Color Melting, etc. Wat een genot om haar in ons team te mogen hebben.

Uitspraak: Als het kan, als je haar het aankan, dan kan ik het aan!

Alena Mulder

Specialiteiten: Highlights, foilayages, balayages, zeg het maar....Ze houdt van lang, mooi, verzorgd haar, met wel mooie natuurlijke kleureffecten. Uitspraak: "Ik hou ervan om mensen een goed gevoel te geven, zowel van binnen als van buiten en dat te bereiken met mijn creativiteit en energie."

Denise Raap

Specialiteiten: MASTERSTYLIST !

Bijnaam: "Knipmachine" hihihihi, in de positieve zin van het woord. Tja...waar zullen we beginnen...al meer dan 25 jaar ervaring...en dat is te merken ook!

Opmerking Hairforce: Of we nou praten over kniptechnieken, of kleurtechnieken, Denise kent ze en beheerst ze!

Sacha Zaaiman

Specialiteiten: Ze maakt de meeste mooie highlights, fijne highlights die goed geplaatst zijn voor het beste resultaat. Sacha is een "young-talent" in Team Hairforce, maar ze gaat als een speer....phoehhh, wat kan zij mooie highlights en kleuren maken zeg! Haar nieuwsgierigheid gaat ook uit naar "Natural Curls" en daar wil ze dan ook nog alles over leren en onderzoeken. Uitspraak: "Als ik mijn klanten tevreden de deur uit zie gaan, dan is mijn missie voldaan."

Dwana Travaille-Hindriks

(Per 1 november 2021)

Specialiteiten: RECEPTIONISTE - TELEFONISTE HAIRFORCE.

Zij neemt alle binnenkomende telefoontjes aan, waardoor het Hairforce team meer tijd heeft om u uw onverdeelde aandacht te geven. Dwana is van origine ook kapster en weet dus goed waar ze het over heeft, dit scheelt evt onduidelijkheden bij het maken van een juiste afspraak. Achter de schermen neemt zij ook vele taken op zich.

Uitspraak: Ik zal er alles aan doen om voor u de juiste afspraak te regelen, bij de juiste kapster!

  • Curls
  • Prijslijst
  • Before & After
  • Nieuws