Team Hairforce

“Wij kijken verder dan enkel een mooie coupe… Wij kijken naar jou!

Team Hairforce: In een inspirerende omgeving delen zij hun kennis, geven jou een persoonlijk advies én de coupe waar jij jouw eigen stijl mee versterkt.

Renee de Best

Eigenaresse van Hairforce Specialiteiten: Renee is al 28 jaar  actief in het kappersvak. Hierin heeft ze een voorliefde voor knippen...mooi geknipte coupes, scherpe lijnen of volledig vloeiend en alle kanten op te dragen. Krullenspecialist: Met een enorme passie voor natuurlijke krullen, knippen en alle tips and tricks geven die daarbij horen. De Hairforce Full Curl Treatment is dan ook ontstaan door Renee zelf. Dames en heren knippen...maar zeker die (zeer) korte, maar tóch vrouwelijke coupes en allerhande bobline’s. Uitspraak: “Je bent gestopt met goed te zijn, als je gestopt bent met beter te willen worden!”

Amy Dolman

Specialiteiten: COLORMASTER !

Sinds een jaar versterkt Amy Dolman ons team. Ze is niet alleen allround haarstylist, maar ook Color Master. Dat wil zeggen dat zij alle kleurspecialisatie's beheerst. Highlights, Money Pieces, Foilayages, Balayages, Color Melting, etc. Wat een genot om haar in ons team te mogen hebben.

Uitspraak: Als het kan, als je haar het aankan, dan kan ik het aan!

Alena Mulder

Specialiteiten: Highlights, foilayages, balayages, zeg het maar....Ze houdt van lang, mooi, verzorgd haar, met wel mooie natuurlijke kleureffecten. Uitspraak: "Ik hou ervan om mensen een goed gevoel te geven, zowel van binnen als van buiten en dat te bereiken met mijn creativiteit en energie."

Denise Raap

Specialiteiten: MASTERSTYLIST !

Bijnaam: "Knipmachine" hihihihi, in de positieve zin van het woord. Tja...waar zullen we beginnen...al meer dan 25 jaar ervaring...en dat is te merken ook!

Opmerking Hairforce: Of we nou praten over kniptechnieken, of kleurtechnieken, Denise kent ze en beheerst ze!

Sacha Zaaiman

Specialiteiten: Ze maakt de meeste mooie highlights, fijne highlights die goed geplaatst zijn voor het beste resultaat. Sacha is een "young-talent" in Team Hairforce, maar ze gaat als een speer....phoehhh, wat kan zij mooie highlights en kleuren maken zeg! Haar nieuwsgierigheid ging in het begin zeker uit naar "Natural Curls" en daarbij de Hairforce Full Curl Treatment. Nou, ook deze behandeling heeft ze in haar vingers, ze beleefd zoveel plezier met die krullen...

Uitspraak: "Als ik mijn klanten tevreden de deur uit zie gaan, dan is mijn missie voldaan."

  • Curls
  • Prijslijst
  • Before & After
  • Nieuws