Team Hairforce

“Wij kijken verder dan enkel een mooie coupe! Wij kijken naar jou!

Team Hairforce: In een inspirerende omgeving delen zij hun kennis, geven jou een persoonlijk advies én de coupe waar jij jouw eigen stijl mee versterkt.

Renee de Best

Eigenaresse van Hairforce Specialiteiten: Renee is al 28 jaar is Renee actief in het kappersvak. Hierin heeft ze een voorliefde voor knippen...mooi geknipte coupes, scherpe lijnen of volledig vloeiend en alle kanten op te dragen. Krullenspecialist: Met een enorme passie voor natuurlijke krullen, knippen en alle tips and tricks geven die daarbij horen. De Hairforce Full Curl Treatment is dan ook ontstaan door Renee zelf. Dames en heren knippen...maar zeker die (zeer) korte, maar tóch vrouwelijke coupes en allerhande bobline’s. Uitspraak: “Je bent gestopt met goed te zijn, als je gestopt bent met beter te willen worden!”

Denise Doddema

Specialiteiten: COLORMASTER
Allerhande highlights, babylights, foilayalage of balayages om eventueel daarna het nóg mooier te tonen. Denise houdt van " kwaliteit én snelheid en kan daarom ook in een handomdraai een perfecte fullhead highlights inzetten. Extra's: Houdbare krulborstel slagen creëren.

Uitspraak:
“Het leven is te kort voor saai haar”.

Charissa Postma

Specialiteiten: Knippen, Heren kort, mooie strak geschoren koppies en uiteraard de natuurlijke krullen. Full Curl Treatment is haar specialiteit....want mooie krullen maken, dáár houdt ze van!

*Maar ohhhh wat heeft ze ook plezier in de het zetten van mooie highlights, foilayages, balayages, money-pieces en allerlei fashion kleuren. Kijken wat ze allemaal met het haar kan, is haar passie.

Uitspraak: Ik wil graag bij iedereen die glimlach op het gezicht toveren!

Amy Dolman

Specialiteiten: COLORMASTER !

Sinds kort versterkt Amy Dolman ons team. Nou....versterken dat doet ze, Amy is niet alleen allround haarstylist, maar ook Color Master. Dat wil zeggen dat zij alle kleurspecialisatie's beheerst. Highlights, Money Pieces, Foilayages, Balayages, Color Melting, etc. Wat een genot om haar in ons team te mogen hebben.

Uitspraak: Als het kan, als je haar het aankan, dan kan ik het aan!

Alena Mulder

Specialiteiten: Highlights, foilayages, balayages, zeg het maar....Ze houdt van lang, mooi, verzorgd haar, met wel mooie natuurlijke kleureffecten. Uitspraak: "Ik hou ervan om mensen een goed gevoel te geven, zowel van binnen als van buiten en dat te bereiken met mijn creativiteit en energie."

Linde Batema

Specialisatie: Al binnen een jaar is Linde niet meer weg te denken uit ons team...we weten dat ze een kei is in mooie, fijne, goed geplaatste highlights, foilyages maar haar hartje ligt ook bij de strakke, korte heren koppies.

Uitspraak:

Sacha Zaaiman

Specialiteiten: Ze maakt de meeste mooie highlights, fijne highlights die goed geplaatst zijn voor het beste resultaat. Sacha is een "young-talent" in Team Hairforce, maar ze gaat als een speer....phoehhh, wat kan zij mooie highlights maken zeg! Haar nieuwsgierigheid gaat ook uit naar "Natural Curls" en daar wil ze dan ook nog alles over leren en onderzoeken. Uitspraak: "Als ik mijn klanten tevreden de deur uit zie gaan, dan is mijn missie voldaan."

Denise Raap

Specialiteiten: MASTERSTYLIST ! (Bijnaam: "Knipmachine" hihihihi, in de positieve zin van het woord) Tja...waar zullen we beginnen...al meer dan 25 jaar ervaring...en dat is te merken ook!

Opmerking Hairforce: Of we nou praten over kniptechnieken, of kleurtechnieken, Denise kent ze en beheerst ze!

Robin Volker

Specialiteiten: Robin heeft zich in de tijd dat ze bij Hairforce werkt ontwikkeld tot heuse krullenkapper. Full Curl Treatment is daarin dan ook haar favoriet om te doen. Naast haar liefde voor krullen is ze een ware kleuren fanaat. Allerhande highlights en kleurenvariaties maken haar enthousiast.

Uitspraak: Ik wil graag iedereen blij maken met mijn behandelingen, daarom wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en werk ik daar hard voor. 

Britt Venema

Specialiteiten: HIGHLIGHTS....In de breedste zin van het woord! En mooie uitgeföhnde coupes. Sinds kort is deze vrolijke, enthousiaste, Allround haarstyliste Britt onderdeel van ons team.

Uitspraak Hairforce: Laat mij jou mooie maken, daar geniet ik van!

Dwana Travaille-Hindriks

(Per 1 november 2021)

Specialiteiten: RECEPTIONISTE - TELEFONISTE HAIRFORCE. Dwana is een (per 01-11-2021) een enorme aanwinst voor ons team. Zij neemt alle binnenkomende telefoontjes aan, waardoor het Hairforce team meer tijd heeft om u uw onverdeelde aandacht te geven. Dwana is van origine ook kapster en weet dus goed waar ze het over heeft, dit scheelt evt onduidelijkheden bij het maken van een juiste afspraak. Achter de schermen neemt zij ook vele taken op zich.

Uitspraak: Ik zal er alles aan doen om voor u de juiste afspraak te regelen, bij de juiste kapster!

  • Curls
  • Prijslijst
  • Before & After
  • Nieuws