Team Hairforce

“Wij kijken verder dan enkel een mooie coupe! Wij kijken naar jou!

Team Hairforce: In een inspirerende omgeving delen zij hun kennis, geven jou een persoonlijk advies én de coupe waar jij jouw eigen stijl mee versterkt.

Renee de Best

Eigenaresse van Hairforce Specialiteiten: Renee is al 28 jaar is Renee actief in het kappersvak. Hierin heeft ze een voorliefde voor knippen...mooi geknipte coupes, scherpe lijnen of volledig vloeiend en alle kanten op te dragen. Krullenspecialist: Met een enorme passie voor natuurlijke krullen, knippen en alle tips and tricks geven die daarbij horen. De Hairforce Full Curl Treatment is dan ook ontstaan door Renee zelf. Dames en heren knippen...maar zeker die (zeer) korte, maar tóch vrouwelijke coupes en allehande bobline’s. Uitspraak: “Je bent gestopt met goed te zijn, als je gestopt bent met beter te willen worden!”

Naomi van der Werff

Specialiteiten: TOPSTYLIST & COLOR MASTER.  Naomi is al meer dan 10 jaar in dienst bij Hairforce en doet alle variaties van highlights, foilayages, facelights, faceframing,  en balayages, color-blending, tonen, kleurcorrectie’s, stijl haar of krullend. Kortom een échte "Hairforce Color Master". ***Naomi heeft een "nieuwe klanten stop" voor heel 2021, zodat ze haar huidige vaste klantenkring niet teleur hoeft te stellen omdat ze geen plek meer heeft. Uitspraak: “Als ik geloof dat het kan én mooi is, dan doe ik het!”

Esmee Smid

Specialiteiten: TOPSTYLIST EN COLORMASTER. Highlights in welke vorm dan ook, tonen, stijlhaar én natuurlijke krullen knippen, mooie houdbare krullen met krultang maken. Uitspraak: “Ik vind het belangrijk dat mijn klanten Hairforce verlaten zoals ik het zelf ook had gewild…met een brede lach, vertrouwen en een goed advies voor thuis.

Michelle Klunder

 Specialiteiten TOPSTYLIST EN COLORMASTER: Alle variaties van highlights, foilayages, en balayages, color-blending en tonen Liefhebber van stijl en krullend haar, maar zeker krullenspecialist door eigen ervaring. Ook houdt ze van de wat nonchalante coupes of messy hair.

Uitspraak: Waarom binnen je confortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Denise Doddema

Specialiteiten:
Allerhande highlights, babylights, foilayalage of balayages om eventueel daarna het nóg mooier te tonen. Denise houdt van " kwaliteit én snelheid en kan daarom ook in een handomdraai een perfecte fullhead highlights inzetten. Houdbare krulborstel slagen creëren.

Uitspraak:
“Het leven is te kort voor saai haar”.

Alena Mulder

Specialiteiten: Ze houdt van lang, mooi, verzorgd haar, met mooie natuurlijke kleureffecten. Uitspraak: "Ik hou ervan om mensen een goed gevoel te geven, zowel van binnen als van buiten en dat te bereiken met mijn creativiteit en energie."

Robin Volker

Specialiteiten: Robin heeft zich in de tijd dat ze bij Hairforce werkt ontwikkeld tot heuse krullenkapper. Full Curl Treatment is daarin dan ook haar favoriet om te doen. Naast haar liefde voor krullen is ze een ware kleuren fanaat. Allerhande highlights en kleurenvariaties maken haar enthousiast.

Uitspraak: Ik wil graag iedereen blij maken met mijn behandelingen, daarom wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en werk ik daar hard voor. 

Charissa Postma

Charissa is al een kei in knippen....maar toen kwam haar liefde voor natuurlijke krullen erbij, nu ziet ze echt overal de "knip-uitdaging" in. Kijken wat ze allemaal kan met het haar kan, is haar passie.

Specialiteiten: Knippen, Heren kort, mooie strak geschoren koppies en uiteraard de natuurlijke krullen!!!

Uitspraak: Ik wil graag bij iedereen die glimlach op het gezicht toveren!

Nienke Venema

Nienke is een nieuwste aanwinst voor ons team. (Een officiële Hairforce foto volgt nog)

Specialiteiten: Highlights in allerlei soorten, op snelheid ingezet...maar ook zeer subtiel en fijntjes wanneer dat gewenst is. Tevens voor het tonen van je haar ben je bij Nienke in goede handen. Wij zijn blij met dit jonge kleurtalent in ons team.

Uitspraak: "Als je mij mooie dingen laat maken, dan maak ik jou mooi!"

Esther Sikkens

Specialiteiten: RECEPTIONISTE HAIRFORCE. Esther is sinds kort een enorme aanwinst voor ons team. Zij neemt alle binnenkomende telefoontjes aan, waardoor het Hairforce team meer tijd heeft om u uw onverdeelde aandacht te geven. Esther is van origine ook kapster en weet dus goed waar ze het over heeft, dit scheelt evt onduidelijkheden bij het maken van een juiste afspraak. Achter de schermen neemt zij ook vele taken op zich.

Uitspraak: Ik zal er alles aan doen om voor u de juiste afspraak te regelen, bij de juiste kapster!

  • Curls
  • Prijslijst
  • Before & After
  • Nieuws