BALMAIN HAIR COUTURE “BRUSH COLLECTION”

Bij Hairforce wordt ons met regelmaat gevraagd wat voor borstels wij gebruiken. Hierdoor zijn wij eens gaan uitzoeken wat de verschillen zijn en wanneer je welke borstel het beste kunt gebruiken. BALMAIN heeft een kwalitatief hoogwaardige en professionele collectie samengesteld waar wij erg over te spreken zijn en wat ervoor zorgt dat ondanks dat een borstel voornamelijk zorgt voor het ontwarren van haar, dat er nog vele andere voordelen zijn. Hierbij alle uitleg:

DE SPA BRUSH COLLECTION

De Spa Brush Collection borstels zijn speciaal ontworpen om de natuurlijke oliën te verdelen terwijl de hoofdhuid wordt gescrubd. De borstels zijn licht en ontworpen met een speciaal rubber afgewerkt handvat om gemakkelijk mee te werken. De collectie bestaat uit drie borstels met een mix van langere nylon borstels en 100% varkensharen. De varkensharen verspreiden de oliën van de aanzet tot de punten, deze zorgen voor zachter en gladder haar. Flexibele nylon borstels masseren de hoofdhuid die de bloedstroom stimuleren en staan borstelen toe zonder schade of breuk aan het haar te veroorzaken.

Detangling Spa Brush

Haarborstel met flexibele borstelharen om het haar makkelijk te ontklitten. De borstelharen van nylon met rubberen baluiteinde, masseren de hoofdhuid en voorkomen haarbreuk en haarbeschadiging. 

€ 42,00

Luxury Spa Brush

Speciaal ontworpen voor een professioneel resultaat. Haarborstel met 100% varkenshaar om de natuurlijke oliën van het haar te behouden en te verspreiden vanaf de hoofdhuid naar de haarpunten. De borstel stimuleert de hoofdhuid, verhoogt bloedcirculatie en reinigt het haar.

€ 53,00

All Purpose Spa Brush

De haarborstel met varkenshaar zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën vanaf de hoofdhuid naar de haarpunten worden verspreid, met als resultaat zacht en gezond haar. De flexibele nylon pinnen maken het gemakkelijk om het haar te ontklitten.

€ 50,00

Spa Brush

De handgemaakte borstel met varkens- haren en nylon borstels glijdt gemakkelijk door het haar. Creëert gezond, glanzend en klitvrij haar.

€ 59,00

Detangling Brush

De flexibele borstelharen zorgen ervoor dat het haar pijnloos ontklit wordt terwijl de zachte tips de hoofdhuid masseren en de bloed circulatie stimuleren.

€ 42,00

BALMAIN ROUND BRUSHES

Professionele Round Brushes met keramische coating die negatieve ionen afgeeft. Negatieve ionen sluiten de haarschubben, houden de natuurlijke vochtbalans van het haar op pijl en gaan pluizig haar tegen. De keramische coating zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van hitte, waardoor de droogtijd wordt verkort. Met ergonomisch, naadloos handvat en grote ronde gaten die de luchtstroom in de borstel optimaliseren.

  • Round Brush ø 25 mm: Gebruik voor kort haar voor het creëren van een lift bij de aanzet of kleine golven. €26,50
  • Round Brush ø 33 mm: Gebruik voor kort tot midden-lang haar om body te creëren of om het haar glad te föhnen. €29,00
  • Round Brush ø 43 mm: Gebruik voor het föhnen van midden- tot lang haar. €31,00
  • Round Brush ø 55 mm: Gebruik voor lang en extra lang haar voor het creëren van volume of midden- lange haarstylen. €34,00
  • Round Brush ø 43 mm xl: XL borstel om grote secties van het haar te föhnen. Perfect voor midden tot lang haar. €38,50
  • Boar Hair Backcomb Brush: Smalle borstel met varkensharen voor het terugkammen en teasen van het haar. Geeft direct volume. €20,00

BALMAIN GOLDEN SPA BRUSH

Voor de échte BALMAIN liefhebbers bestaat er ook nog een “gadget”… Wat vinden jullie van deze prachtige 24 karaats BALMAIN GOLDEN SPA BRUSH? €160,00……..ppppffffff…..wat een beauty!!! 

  • Curls
  • Prijslijst
  • Before & After
  • Nieuws